Bine ați venit pe site-ul nostru!

Alege un backup profesional de la Acronis!

Program: L – V: 09:00 – 18:00

Cum se face update Windows 11?

Ce ai face dacă tot ce detii din punct de vedere digital – fișierele de la locul de munca, conturile de e-mail, conturile social media și chiar muzica achiziționată și fotografiile tale de familie ar fi blocate si ti s-ar cere o rascumparare pentru a le recupera? Ai 24 de ore să plătești 10.000 $, altfel pierzi tot.

Se poate întâmpla dacă nu actualizezi Windows-ul constant.

De ce? Deoarece calculatorul tău este mai vulnerabil atunci când este depășit din punct de vedere al actualizărilor. Actualizările sistemului de operare te ajută să îți protejezi computerul de cele mai recente programe malware și alte amenințări. Dar cum funcționează aceste actualizări, ce le declanșează și cum le poți modifica?

De ce actualizările sistemului de operare sunt importante

Există motive serioase pentru care Microsoft si alti dezvoltatori de sisteme de operare solicită actualizări. A acorda timp perfecționării setărilor de actualizare a sistemului este un lucru ce merită făcut din următoarele motive:

 • Actualizările întăresc securitatea sistemului. Malware-ul evoluează, iar sistemul tău de operare trebuie să țină pasul. Versiunile mai vechi ale Windows nu pot fi acceptate de Microsoft, crescând riscul de a contracta viruși și alte programe rău intenționate. Unele actualizări repară goluri de securitate, făcând mai grea sarcina infractorilor cibernetici de a-ți fura informațiile personale.
 • Actualizările facilitează compatibilitatea cu software-ul nou. Tehnologia evoluează și software nou este lansat zilnic, iar aceste noi programe – în special driverele hardware, cum ar fi software-ul pentru imprimante – funcționează mai bine cu versiunile actualizate ale Windows.
 • Actualizările fac ca PC-ul să ruleze mai repede. În cele din urmă, Microsoft face ocazional îmbunătățiri pentru Windows prin actualizări. S-ar putea să afli că sistemul tău este mai receptiv și mai eficient după o actualizare.

Microsoft are o abordare „setează și uită” cu Windows 10, favorizând actualizările automate asupra controlului utilizatorului. Acest lucru are avantajele și dezavantajele sale, dar din fericire oferă la fel de multă încredere ca și vechiul sistem, dacă îți bagi nasul puțin în setări.

În Windows 10, decideți când și cum să obțineți cele mai recente actualizări, pentru ca dispozitivul dvs. să ruleze fără probleme și în siguranță. Pentru a vă gestiona opțiunile și a vedea actualizările disponibile, selectați Căutați Windows actualizări. Sau selectați butonul Start, apoi accesați Faceți clic pe Setări Windows Actualizare.

Iată alte câteva informații care v-ar putea interesa:

 • Dacă vedeți o eroare atunci când încerca să actualizați, consultați Remedierea Windows probleme cu actualizarea.
 • Dacă încercați să activați sistemul Windows 11, consultați Activarea Windows pentru mai multe informații.
 • Dacă aveți probleme la instalarea actualizărilor, consultați Depanarea problemelor la Windows.
 • Pentru răspunsuri la întrebări frecvente, consultați Windows Update: Întrebări frecvente.
 • Pentru a obține cea mai recentă actualizare majora a Windows 11, consultați Obțineți cea mai recentă Windows actualizare.

Cum să începi actualizarea

Windows va descărca și instala automat actualizările în fundal. Când este necesară o repornire, Windows te va avertiza în prealabil și îți va permite să decizi dacă să repornești imediat sau mai târziu. Reține că, dacă vei amâna repornirea prea mult timp, Windows va necesita, în cele din urmă, una.

Acestea fiind spuse, poți verifica manual actualizările noi.

 1. Deschide meniul de setări Windows 11 din butonul Start sau pictograma de semnalizare din stânga jos a barei de activități.
 2. Fă clic pe „Actualizare & amp; Securitate” (Update & Security).
 3. Fă clic pe „Actualizare Windows” (Update Windows)
 4. Fă clic pe butonul „Verifică pentru actualizări” (Check for Updates).
Solicita DEMO