Termeni și condiții de utilizare

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Business-cloud.ro

Site-ul Business-cloud.ro este operat de societatea SC FIRST IT BUSINESS SOLUTIONS SOFTWARE SRL, cu punctul de lucru in Alba Iulia, Str Closca nr 8, Alba si sediul social în Hapria, Str Principala nr 214 Alba, CUI RO38021809. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Business-cloud.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Business-cloud.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Business-cloud.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Business-cloud.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Business-cloud.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii  Business-cloud.ro  , partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Business-cloud.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Business-cloud.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@business-cloud.ro

Politica de retur

Avem o politica de returnare de 14 zile, ceea ce inseamna ca aveti la dispozitie 14 zile de la primirea produsului pentru a solicita returnarea. 

Pentru a fi eligibil pentru retur, produsul trebuie sa fie in perfecta stare, SIGILAT in ambalajul original. De asemenea, veti avea nevoie de chitanta sau dovada achizitiei. 

Clientul  este informat asupra faptului ca, în cazul în care produsele a caror returnare prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de transport. 
Returnarea banilor se va face prin aceeasi metoda de plata folosita la comanda initiala, in cazul in care nu se convine impreuna cu clientul o alta modalitate. Termenul de returnare a sumelor este de 72 de ore din momentul primirii si verificarii produsului. In cazul comenzilor platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.
In aceste 14 zile calendaristice de la cumparare nu sunteti obligat sa dezvaluiti motivul nemultumirii.

Pentru serviciile achizitionate sub forma de abonament, acestea nu se mai pot returna dupa activarea licentei. Aceste servicii au o perioada de proba de minim 14 zile, iar la solicitarea clientului se poate extinde pana la 30 zile.
Pentru a incepe procesul de returnare, ne puteti contacta pe email la adresa office@business-cloud.ro sau la telefon : 0740 188 189

Daca returul dumneavoastra este acceptat, veti primi pe email sau telefonic instructiunile pentru trimiterea coletului. Produsele trimise la noi, fara o cerere de retur in prealabil, nu vor fi acceptate. 

Ne puteti contacta oricand pentru orice intrebare legata de retur la office@business-cloud.ro


Daune

Va rugam sa inspectati coletul la primire si sa ne contactati imediat daca produsul este defect, deteriorat sau ati primit produsul gresit, astfel incat sa putem evalua problema si sa o reparam imediat.