Contact Nr. tel.:

Contact e-mail:

Peste 2169 firme adaugate

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Conditii de utilizare a site-ului – www.Business-Cloud.ro –

Vizitarea si utilizarea acestui site, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor de utilizare. In situatia in care nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa incetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului http://www.Business-Cloud.ro.

S.C. AKTIVE CORP SERVICE S.R.L. denumita in continuare FURNIZOR ca proprietar si administrator al site-ului http://www.Business-Cloud.ro, isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli în orice moment si este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura datorata inexactitatii datelor si informatiilor publicate de utilizatori.

Furnizorul nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde si nu are obligatia legala de a controla informatiile de pe site oferite de utilizatori. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de dumneavoastra pe site. Folosirea abuziva a acestuia va fii pedepsita conform legii.

Furnizorul nu îsi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta.

Furnizorul nu este raspunzator si nu ofera nici o garantie ca: serviciul va indeplini toate cerintele dumneavoastra si ca va fi disponibil sau functional 24 de ore din 24;

Prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca Furnizorul are dreptul de a prelucra si publica datele dumneavoastra personale. Prin inscrierea dvs. in portalul http://www.Business-Cloud.ro automat va exprimati acordul de a primi de la Furnizor mesaje prin email.

Orice informatie pe care utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face utilizatorul cand foloseste acest site web.

Obligatiile Utilizatorului (orice persoana care viziteaza sau utilizeaza serviciile acestui site, direct sau indirect):
– sa nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, creeze produse derivate, transfere sau sa vinda orice fel de informatii sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului http://www.Business-Cloud.ro;
– sa nu foloseasca si sa nu permita vre-unui tert, sa foloseasca site-ul http://www.Business-Cloud.ro pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, incalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau este in orice alt mod ofensator;
– sa nu desfasoare si sa nu permita, activitatea de cracking sau hacking, sau atacurile de tipul “Denial of Service”. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta;
– este de acord sa nu faca raspunzator si sa nu actioneze Furnizorul in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului si a internetului de catre utilizator, cat si cu privire la orice pierdere directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura, costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel, sau provocate direct de Furnizorul ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre utilizator a acestor conditii.

Utilizatorul a luat la cunostinta faptul ca toate reprezentarile stilizate, logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale Furnizorul.

Conform legii, beneficiati de dreptul de acces, modificare, completare si stergere a datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati in cel mai scurt timp.

In conditiile nerespectatii de catre dvs. a acestor reguli de utilizare, Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda contul dumneavoastra si de a va actiona in judecata in cazul in care s-au adus prejudicii de orice fel, firmei Furnizorul si site-ului http://www.Business-Cloud.ro.

termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilziare: “Taxa inscriere firma in portal 140 lei/an”

Imediat ce firma a fost aprobata in portal, veti primi pe email factura proforma sau factura fiscala in valoare de 140RON, taxa ce reprezinta aparitia firmei dvs. in site pe o perioada de 1 an. Plata o puteti face prin transfer bancar. Termenul de plata este de 30 de zile. Dupa ce ati achitat, veti primi prin email factura fiscala. In cazul in care nu achitati factura proforma, firma dvs. va fi scoasa din portal.
Persoanele fizice si juridice (denumite in continuare “client”) care beneficiaza de oferta: le aducem la cunostinta ca nu sunt proprietarii platformei, aceasta platforma este inchiriata anual. Neplata la timp, a chiriei anuale pentru serviciu, Furnizorul isi rezerva dreptul de a retrage reclama de la client fara acordul lui. Perioada de gratiere este de 10 zile. Pe toata perioada de inchiriere Furnizorul nu are voie sa retraga serviciul de la clientul care respecta “termenii si conditiile”.

Tot continutul poate fi administrate in totalitate de Furnizor, in schimb clientii sunt direct responsabili de continutul anunturilor, ei fiind singurii care pot introduce continut pe portal. Furnizorul isi rezerva dreptul de a aduce modificari la continut in cazul publicarii de catre client a unor texte sau bannere care nu respecta regulile de conduita morala, ducand chiar si la retragerea fara drept de apel, a anuntului de la client.

 

Continutul anunturilor poate fii preluat de pe site-urile clientiilor, sau din orice sursa online. Pentru retragerea si anularea unui anunt va rugam sa ne contactati.